TAC12

Els pares de l’acusat per l’assassinat de Sara Lozano declaren que el seu fill és innocent

Han declarat a la tercera sessió del judici i han confirmat la seva coartada

L’Audiència Provincial de Tarragona ha viscut aquest dimecres la tercera sessió del judici per l’assassinat de la montblanquina Sara Lozano. Avui ha estat el torn del testimoni dels pares de l’acusat.

Han definit el seu fill com una persona molt alegre i molt oberta i han explicat que en el moment dels fets, a l’octubre del 2014, s’estava medicant per una depressió. Han assegurat que el seu fill els va dir que havia sortit de festa amb la víctima, però que l’havia deixat a l’Espluga de Francolí, perquè ella volia quedar-se al municipi, i ell havia tornat cap a Montblanc. Així ho ha explicat la seva mare, Pilar Tost. També han explicat que es van quedar commocionats i bloquejats quan van saber que la noia havia estat trobada morta i cremada en un camp proper a Montblanc. Mantenen que l’acusat és innocent i diuen que mai hauria pogut cometre un assassinat. El seu pare, Josep Solsona, ha declarat, que “la meva afectació ha estat horrible, el meu fill és innocent”, i ha afegit que “també dic clarament que si el meu fill hagués fet això, no ho perdonaria”.

Aquest dimecres ha estat el torn de diferents testimonis i la declaració de l’acusat es manté per l’últim dia del judici, el 8 de març. S’enfronta a una pena de 20 anys de presó ja que la fiscalia l’acusa de l’assassinat de Sara Lozano. La defensa en demana la lliure absolució i assegura que no hi ha cap prova per incriminar-lo.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp