Ràdio Montblanc

Els pobles de la Conca s’uneixen per dir no a la violència de gènere

S'engega una campanya conjunta liderada pel Consell Comarcal de la Conca

Els 22 municipis de la Conca de Barberà, a través del Consell Comarcal de la comarca, impulsaran una campanya de sensibilització en contra de la violència de gènere. La campanya serà comuna per tota la comarca però també específica per a cada municipi, que tindrà el seu propi eslògan.

Per exemple, la campanya editarà material gràfic personalitzat per a cada municipi amb el lema ‘Montblanc DIU NO a la violència de gènere’, i així als 22 pobles de la Conca. L’objectiu és assolir el coneixement i la conscienciació d’aquesta problemàtica a tota la població. La campanya està finançada amb el suport del Govern d’Espanya i s’ha coordinat des del Servei d’Atenció i Informació a les Dones del Consell Comarcal. S’editarà un plafó, un tríptic i cartells per a cada municipi.

La campanya es presentarà el proper 25 d’abril al Consell Comarcal de la Conca i comptarà amb una xerrada de les psicòlogues Marta Álvarez i Cristina Vidal amb el títol ‘La relació de la violència masclista amb la construcció de la feminitat i la masculinitat’. També participaran en la presentació el president del Consell Comarcal, el conseller comarcal de Benestar Social i les alcaldesses de les Conca.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp