Joan López

Els regidors de la CUP del Camp de Tarragona es formen a Montblanc

Diumenge passat van participar a una jornada de treball amb la participació del diputat Quim Arrufat

Montblanc va acollir el passat diumenge una jornada de formació per a nous regidors i alcaldes organitzada per la CUP del Camp de Tarragona. Amb diversos tallers, debats i ponències, una setantena de persones entre càrrecs electes i membres de les diverses assemblees de la CUP, van rebre formació sobre qüestions pràctiques com la presentació de mocions i burocràcia dels Ajuntaments o sobre àrees com urbanisme, educació, sanitat o habitatge.

La jornada començava amb la xerrada d’introducció a la CUP i una sessió sobre socialització del discurs. A mig matí, es van tractar temes que tenen a veure amb la pràctica institucional que es van complementar amb tallers pràctics després de dinar. En aquestes sessions pràctiques, els assistents podien ampliar el coneixements sobre consells i empreses municipals, tràmits i burocràcia, urbanisme i polítiques socials. La formació acabava amb la ponència del diputat Quim Arrufat que va oferir una radiografia de quina és la situació política a nivell nacional.

Laura Aluja, regidora de la CUP a l’Ajuntament de Montblanc destacava el caràcter pràctic de la jornada i la importància d’haver-la dut a terme just l’endemà de la constitució dels ajuntaments. La jornada va comptar amb el suport de diversos militants del Camp de Tarragona i de Montblanc que es van encarregar de la logística i amb la col·laboració de Xicòria que va servir el dinar als assistents al seu hort de la capital de la Conca.

Concentració davant l’Ajuntament
La CUP ha convocat, per aquest dijous, una concentració a les portes de diversos ajuntaments del Camp de Tarragona, entre ells Montblanc, per demanar la readmissió del regidor de la CUP d’Alcover, expulsat del seu lloc de treball a l’empresa PGI de La Selva.L’acte es farà a les 8 del vespre davant de l’Ajuntament.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp