Joan López

Els regidors de l’Ajuntament de Montblanc s’autoinculpen pel 9N

És el primer municipi de la demarcació de Tarragona que aprova aquesta moció

Els tretze regidors de l’Ajuntament de Montblanc han aprovat autoinculpar-se dels mateixos delictes que fixa la querella presentada contra el President Mas i les conselleres Rigau i Ortega pel 9N. La moció s’ha aprovat amb el vot favorables dels tretze regidors de l’Ajuntament al plenari d’aquest dimecres.

Montblanc és el primer municipi de la província de Tarragona a aprovar aquesta moció de suport al president Mas i al govern català arran la querella interposada per la fiscalia pels delictes de desobediència greu, prevaricació, malversació y usurpació de funcions.

L’alcalde, Josep Andreu, ha assegurat sentir-se orgullós de ser l’alcalde d’un municipi on s’aprova aquesta moció. El regidor Pere Domènech, que aquesta mateixa setmana anunciava que ha deixat de militar al PSC, també hi va votar a favor “en la línia de les altres mocions que s’han aprovat, i més ara que ho puc fer”.

Toni Gutiérrez, de la FiC, ha justificat el seu vot favorable perquè “nosaltres estem al costat del procés i creiem que la política no s’ha de fer als tribunals”. En la mateixa línia s’ha expressat el regidor de CiU, Manel Requena, que ha destacat que “estic orgullós de ser un deliqüent més”. Des de l’Entesa, el regidor Josep Ardila ha explicat que “no entenc un país on no es pugui votar, i jo sóc tant culpable com ho pot ser el President Mas”.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp