RM

Els regidors s’acomiaden al darrer ple d’aquesta legislatura

Ahir van celebrar la darrera sessió abans de la consistució del nou Ajuntament aquest dissabte

Montblanc va celebrar aquest dimecres el darrer ple d’aquesta legislatura. Una sessió que va servir de comiat pels regidors que no repeteixen el proper mandat, que comença aquest dissabte amb la constitució del nou consistori.

Pere Domènech, Manel Requena, Carles Carreras, Pepe Ardila, Agnès Ribó, Joan Mogas i Judit Casals no continuaran la propera legislatura, i ahir van aprofitar el ple per acomiadar-se i agrair la feina feta durant aquesta legislatura, marcada pel govern d’unitat que ha fet que els tretze regidors del consistori hagin treballat des de l’equip de govern.

Domènech, que fa uns mesos va deixar el PSC però va continuar com a regidor, va acabar ahir la seva etapa política a l’Ajuntament fent un repàs a la seva tasca i parlant del govern d’unitat. També en va fer referència el regidor de CiU, Manel Requena, que també va parlar en nom de Carles Carreras, que no va poder assistir al ple. Pepe Ardila, de l’Entesa, i Agnés Ribó també van donar les gràcies als treballadors de l’Ajuntament i van fer balanç del govern d’unitat.

Pel que fa als regidors d’Agrupament Catalanista de Montblanc, Joan Mogas va destacar la feina feta a la regidoria d’esports i va agrair la confiança que va tenir amb l’ell l’alcalde, mentre que la que ha estat regidora d’hisenda, Judit Casals, va fer un dels discursos més sentits, on també va repassar la feina feta al capdavant de la seva regidoria.

Per acabar, l’alcalde Josep Andreu va agrair la tasca dels regidors i els va demanar disculpes si en alguna ocasió no els havia fet prou cas. També va reconèixer que si bé el rèdit polític del govern d’unitat se’l va emportar el seu partit, ha sigut gràcies a la feina dels tretze regidors al govern d’unitat.

Aquest dissabte, a les 12 del migdia, tindrà lloc el ple de constitució del nou ajuntament de Montblanc, i el podreu seguir en directe a Ràdio Montblanc.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp