Els Torraires de Montblanc assoleixen la millor actuació feta fins ara

Amb el primer 2 de 6 de l'any

Els Torraires de Montblanc van signar diumenge la millor actuació de la temporada a Vespella de Gaià, acompanyats dels Nois de la Torre i els Manyacs de Parets. Tot i que havien pogut desplaçar-hi pocs castellers, van aconseguir el primer 2 de 6 de l’any.

El castell va arribar a la tercera ronda, i va pujar amb molta seguretat. La canalla va fer la seva feina amb finura i rapidesa, i així aconseguien descarregar-lo gairebé un any després del darrer. Abans, s’havien anotat un tranquil tres de sis i el tres de sis amb el pilar, i van acabar la diada amb el pilar de quatre de comiat.

En la mateixa actuació, els Nois de la Torre completaven el tres de set, el cinc i el quatre de sis amb l’agulla i el pilar de cinc, mentre que els Manyacs de Parets del Vallès van descarregar el tres de sis i el pilar de quatre.

Setmana d’activitat intensa

La de Vespella de Gaià era la segona actuació de la setmana, ja que dimecres 12 ja havien fet una sortida a Miravet, amb motiu de la festa major d’aquesta localitat. Allí van descarregar el tres de sis i el tres de sis amb l’agulla, però no van poder amb el quatre de sis, que va quedar dues vegades en intent desmuntat.

Els Castellers de Tortosa, de la seva banda, no van tenir el dia i només van aconseguir descarregar el tres de sis i el pilar de quatre.

Última actuació de la temporada

La propera actuació dels Torraires de Montblanc serà a la Fira de la Castanya de Vilanova de Prades el proper diumenge 30, un clàssic en el seu calendari i amb la qual en principi donaran per tancada la temporada castellera.

  • Torraires Montblanc
  • vespella 2de6
vespella 2de6
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp