Els Torraires de Montblanc realitzen obres de millora i adequació del seu local social

Les millores han estat possibles gràcies a una subvenció de la Diputació de Tarragona

Els Torraires de Montblanc han executat obres de millora en la infraestructura del local social per tal de facilitar els assajos de la colla. En concret, l’espai s’ha dotat d’un armari per guardar tot el material relacionat amb la canalla i la seguretat de la pràctica castellera, unes prestatgeries per emmagatzemar material divers i també s’ha instal·lat i pintat la barana dels dalts que envolten la boca de l’escenari del Teatre de l’Artesana. Amb aquestes millores es facilitarà la seguretat i l’ordre dels diversos col·lectius i dels usos que la colla fa del local.  

Les millores han estat finançades per la Diputació de Tarragona a través de la convocatòria de subvencions adreçades a entitats sense afany de lucre destinades a inversions en equipaments culturals o d’interès ciutadà de l’any 2022. 

Després de l’aturada de la Setmana Medieval, amb tot ben endreçat a les noves prestatgeries, la colla castellera reprèn els assajos aquest divendres per preparar la Diada de Sant Maties a on compartirà plaça amb els Castellers de Vila-seca i la Muixeranga de Segària de la comarca alacantina de la Marina Alta.

Share on twitter
Share on whatsapp
Share on facebook