Els Torraires de Montblanc van actuar dissabte, per Sant Miquel

Coincidint amb Terrrània, els de la camisa grana van oferir aquesta actuació, que és una cita tradicional en el seu calendari

Els Torraires de Montblanc van celebrar dissabte passat la diada de Sant Mique, com fan cada any. Van actuar a la plaça de Sant Francesc, on també s’hi celebrava el Festival Internacional de ceràmica de Montblanc, Terrània. La colla de la Conca va començar l’actuació amb un pilar de quatre. Tot seguit va plantar un bonic tres de sis amb l’estrena d’una castellera a terços, i el tres de sis amb el pilar, que era el tercer de la temporada i va ser el més tranquil dels que han completat enguany.

Com a comiat, van aixecar dos pilars de quatre, un dels quals es va descarregar i l’altre es va acabar desmuntant. A més, van fer una prova de quatre de sis amb el pilar i alguns pilars de tres en què va poder pujar tota la canalla més petita. Un bon resultat per a la primera diada que els Torraires han fet en solitari aquesta temporada.

Propera actuació: 12 d’octubre

La propera cita dels de la camisa grana és el proper 12 d’octubre, quan actuaran amb els Castellers de Tortosa a Miravet, amb motiu de la festa major.

Torraires de Motntblanc
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp