Josep Ardila

Els veïns contraris a l’antena de telefonia recullen més d’un miler de signatures

Ahir van celebrar una assamblea oberta al Centre Parroquial

Els veïns contraris a les antenes de telefonia mòbil han aconseguit recollir 1.185 signatures de montblanquins i montblanquines. Ho van anunciar ahir durant l’assemblea oberta que van celebrar al Centre Parroquial i on hi van participar una cinquantena de persones.

Els veïns s’havien reunit abans, novament, amb l’equip de govern. En sortir mostraven la seva preocupació perquè, asseguren, “no podem estar contents, han reiterat la seva posició i han justificat la part legal i d’aquí no es mouen, col·locaran l’antena”.

La portaveu dels veïns, Teresa Bordell, destacava que “volem exposar la preocupació de que les coses siguin perquè si, que no hi hagi un estudi previ ni comunicació amb els veïns”. Bordell destacava que “l’Ajuntament també ha organitzat una trobada, a veure què diuen. Segurament el mateix, que és legal, però nosaltres dubtem d’aquesta legalitat i demanem que pensem en més anys vista, no en ara mateix”.

Durant la reunió, els veïns es mostraven preocupats pels possible riscos que les antenes de telefonia mòbil poden tenir en un futur i asseguraven que la seva voluntat és reubicar-les i allunyar-les el màxim possible del casc urbà.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp