Ràdio Montblanc

Els veïns critiquen que s’hagi aixecat l’antena tot i les 1.457 signatures en contra

Ahir les van presentar al registre de l'Ajuntament de Montblanc

La plataforma per a l’allunyament i moratòria d’instal·lació d’antenes de telefonia mòbil a Montblanc va lliurar aquest dilluns a l’Ajuntament les 1.457 signatures recollides per demanar a l’equip de govern que allunyi del casc urbà les antenes de telefonia mòbil.

La plataforma ciutadana demana en el seu escrit de presentació de les 1.457 signatures a l’equip de govern de l’ajuntament que “tingui en compte el seu contingut i que es retiri el projecte d’instal·lació de l’antena de telefonia mòbil del carrer Joan Amades, així com qualsevol altra futura i que, d’acreditar-se la seva necessitat, siguin ubicades en llocs suficientment apartats i lliures de qualsevol activitat humana.

Els veïns s’han mostrat crítics perquè tot just aquest dilluns, quan presentaven les signatures a l’Ajuntament, s’estava aixecant l’antena del carrer Joan Amades, de la qual també demanen que s’allunyi del centre.

En un comunicat fet públic asseguren que “entenem que totes aquestes mesures són raonables i assumibles per l’equip de govern de l’ajuntament i acreditarien, en la seva execució, la seva voluntat inequívoca de posar les persones per davant d’allò que, imprudentment pensem, preveu la pròpia legislació”.

De fet, demanen “la redacció d’un nou Pla Director Municipal sobre la matèria i que es faciliti la realització d’un ample debat tècnic amb la participació de persones expertes a proposta dels diferents punts de vista que concorren en aquest tema”.

Aquest mateix dilluns, l’alcalde, Josep Andreu, va destacar que estaven pendents de confirmar el participant d’aquesta xerrada i va destacar que es fa un petit estudi des de l’Ajuntament per conèixer la situació d’altres municipis de la comarca.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp