Els versots del Ball de Gitanes i Gitanos de Montblanc ironitzen sobre la situació política de l’Ajuntament

La trencadissa del govern protagonista l'acte satíric

La trencadissa de l’equip de govern de l’Ajuntament de Montblanc ha protagonitzat els versots dels Ball de Gitanes i Gitanos. 

És el segon any, des de la seva creació, que el ball fa sàtira i humor de l’actualitat de la vila el dia 7 de setembre, en una acte a la plaça Catalunya. I enguany els protagonistes han estat els regidors del govern i els que van marxar a l’oposició, els de Montblanc Progressa i els d’Esquerra. Ho han fet caracteritzant alguns dels regidors i regidores, entre ells l’alcalde, Josep Andreu, i el regidor Oriol Pallissó. També hi han sortit els regidors Santi Porta, Núria Besora, Carme Pallàs i Cesc Viñas. I fins i tot hem vist a l’alcalde i al cap de l’oposició en un duel a ritme de rap.

L’acte ha estat ple de música i humor. Però també de crítica a l’actualitat. Fins i tot han defensat una escola pública de qualitat. 

Un acte que ha volgut representar unes corts catalanes per intentar posar d’acord govern i oposició, tot i que no han tingut gaire èxit. Unes versots que han acabat amb música al ritme de les gralles del grup. 

Versots del Ball de Gitanes i Gitanos de Montblanc 2022

Share on twitter
Share on whatsapp
Share on facebook