‘Els viatgers del temps’ s’emporten el primer premi del Carnaval de Montblanc 2023

Amb l'enterrament del Carnestoltes i la lectura del testament s'han tancat els actes del Carnaval de Montblanc

Montblanc ha tancat els actes de Carnaval aquest dimarts al vespre amb l’entrega dels premis de la rua, la lectura del testament i l’enterrament del Carnestoltes.

L’acte, que ha tingut lloc a l’antiga esglèsia de Sant Francesc, ha congregat desenes de persones, que no s’han volgut perdre l’entrega de premis de la rua, que enguany va comptar amb la participació de 600 persones.

El primer premi de la categoria de carrossa se l’han emportat ‘Els viatgers del temps’, valorat en 1.000 euros. El segon premi de 600 euros se l’ha endut ‘Els montblanquets’. mentre que ‘Embraganeta’ s’ha endut els 500 euros del tercer premi de carrosses.

Els tres primers premis en la categoria de comparsa es van donar el passat dissabte durant el sopar de carnaval. El primer premi de 600 euros va ser per ‘Grease team’. El grup ‘Carnaval canalla’ va guanyar els 400 euros del segon premi, mentre que la comparsa ‘El tren de la bruixa’ es va emportar el tercer premi de 300 euros.

El dos premis de 100 i 150 euros als grups de joves se l’han emportat ‘Polis i cacos’ i ‘Guiris 08’ respectivament. El premi gentilesa d’Aviram Moix als ‘joves que ens han fet pixar de riure’ de 100 euros ha estat per ‘La dansa dels colors’. Mentre que el premi de 400 euros en vals de compra de la Unió de Botiguers de Montblanc, que reconeix el millor espectacle a la plaça de Sant Fracesc, ha estat pel grup ‘Els viatgers del temps’.

La resta de participants han guanyat esmorzar i dinars a restaurants de Montblanc i un premi de participació de 25 euros.

Abans d’entregar els premis, s’ha fet la lectura del testament i en acabar s’ha fet la crema del Carnestoltes, a càrrec de la colla infantil dels Dimonis de Montblanc, que també han fet una encesa a l’exterior de la plaça de Sant Francesc.

Testament íntegre del Carnestoltes 2023

Share on twitter
Share on whatsapp
Share on facebook