Xiquets de Montblanc

Els Xiquets de Montblanc esperen un local per començar a assajar

La nova colla castellera ja compta amb una seixantena de membres

Montblanc compta, des de fa unes setmanes, amb una nova colla castellera. Els Xiquets de Montblanc ja compten amb una seixantena de membres i fa unes setmanes que han començat a fer tallers de castells per millorar la tècnica abans de començar els assajos.

De moment, utilitzen la sala del Casal d’Entitats i la plaça Poblet i Teixidó per reunir-se i fer els tallers, a l’espera que l’Ajuntament els cedeixi un local per poder assajar. Confien que arribi ben aviat, com explica el seu cap de colla,José Segura, que destaca que “ja ho hem parlat amb l’Ajuntament i esperem que aviat poguem tenir un lloc per assajar”.

Ja han escollit el color de camisa, que serà el púrpura, i en les properes setmanes presentaran l’escut. L’objectiu de la colla es poder començar els assajos ben aviat per poder estrenar-se, amb tota probabilitat, per les festes de Sant Matias el mes de maig.Encara no és una data assegura, i estarà condicionada pel volum de gent que aconsegueixin ser i pels assajos realitzats.

Asseguren estar molt satisfets per la resposta de la gent i esperen poder ampliar encara més la massa social de la colla, que compta amb membres, no només de Montblanc, sinó d’altres municipis de la Conca, com ara l’Espluga, i de les comarques de Tarragona.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp