Ajuntament de Vimbodí i Poblet

Empar Moliner rep la distinció de Vidriera d’Honor

Es va fer dissabte en el marc de la tercera edició de VITRUM celebrada a Vimbodí i Poblet

Empar Moliner ja sap què és bufar i fer ampolles. L’escriptora i periodista va rebre aquest dissabte al migdia la distinció de Vidriera d’Honor que li ha atorgat l’Ajuntament de Vimbodí i Poblet en el marc de la III Festa del Vidre Artesà, VITRUM, que ha tingut lloc aquest cap de setmana.

Després de ser obsequiada amb el porró que acredita aquesta distinció honorífica, Moliner va acceptar de gust la invitació per bufar la canya del vidrier, de la qual en va sorgir una personal ampolla de vidre de formes sinuoses, davant l’aplaudiment del nombrós públic que ha assistit a l’acte. Tot seguit, el conseller d’Empresa i Coneixement de la Generalitat, Jordi Baiget, va inaugurar oficialment la festa, acompanyat de l’alcalde de Vimbodí i Poblet, Joan Güell, de la resta de regidors i regidores, d’alcaldes de municipis veïns, d’altres autoritats de la demarcació i de la mateixa Empar Moliner.

Amb aquesta distinció a l’escriptora i periodista, la primera persona que rep aquest títol simbòlic en el marc de la festa vimbodinenca, l’Ajuntament pretén reconèixer l’aportació de persones o entitats a la cultura, al lleure i a l’arrelament al país, així com la seva transparència i claredat -talment com el vidre- a l’hora d’expressar les seves opinions, segons ha indicat l’alcalde. Joan Güell ha agraït, així mateix, la presència del conseller Baiget, i de la resta d’autoritats, presències, que com la d’Empar Moliner, donen relleu i prestigi a aquest esdeveniment únic a Catalunya. Uns i altres han fet un recorregut pel mercat d’artesania i per diferents activitats que es duen a terme a la festa del vidre artesà.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp