Arxiu

Enxampen in fraganti cinc lladres a Vimbodí mentre robaven ovelles

Els animals es trobaven immobilitzats amb brides a punt de ser transportats

Els Mossos d’Esquadra han detingut 5 persones a Vimbodí, enxampades in fraganti, la nit del 26 de febrer, robant ovelles en una finca de la població. Es tracta de 5 veïns de l’Hospitalet de Llobregat d’entre els 22 i 35 anys, als quals se’ls imputa un delicte de robatori amb força.

En el marc d’un dispositiu de seguretat a l’autopista AP-2, una dotació policial va detectar, a l’àrea de descans de Vimbodí, dos vehicles estacionats i amb les llums apagades. Després d’identificar als cinc ocupants i fer un escorcoll dels dos vehicles van localitzar al seu interior diverses brides de diferent mida, així com eines i guants de treball. Després, van fer recerca per l’entorn i van localitzar per les rodalies de l’àrea de descans tres ovelles amb les potes lligades amb brides, amagades al costat d’una tanca metàl·lica que havia estat trencada i que permetia l’accés a la finca del costat. Les ovelles es trobaven totalment immobilitzades i a punt de ser carregades als vehicles.

A la comissaria de Montblanc els Mossos van identificar, a través del codi d’identificació, el propietari dels animals, que va confirmar que les ovelles havien estat robades de l’interior de la seva finca al terme de Vimbodí i Poblet. Els detinguts van passar el dia 27 a disposició judicial al Jutjat en funcions de guàrdia núm. 2 de Valls i el Jutge va decretar per als detinguts la seva llibertat amb càrrecs.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp