Cedides

ERC i la FIC pacten repartir-se el Consell Comarcal de la Conca

Magí Trullols serà el president els dos primers anys

Esquerra Republicana de Catalunya i la Federació d’Independents de Catalunya governaran el Consell Comarcal de la Conca pels propers quatre anys. Així doncs, han acordat refer el pacte de Govern per al Consell Comarcal de la Conca de Barberà.

El pacte de govern establerts en el mandat anterior ha estat valorat positivament. Vist això Esquerra Republicana i la FIC han decidit renovar el pacte durant el proper mandat i establir un acord d’estabilitat per al govern del Consell Comarcal de la Conca de Barberà

Aquest pacte acorda que en els dos primers anys la presidència de l’ens comarcal correspondrà a la FIC, amb Magí Trullols, regidor de la FIC i exalcalde de l’Ajuntament de Santa Coloma de Queralt, i els dos següents a ERC. Una fórmula ja utilitzada en l’anterior mandat.

Pel que fa al primer bienni, la vicepresidència anirà a càrrec de Carme Pallàs, regidora d’ERC a l’Ajuntament de Montblanc. Els càrrecs corresponents al segon bienni del mandat es decidiran i comunicaran més endavant.

El Ple de constitució tindrà lloc el proper dilluns, dia 15 de juliol, a les 19 hores, a la Sala Noble del Palau Alenyà de Montblanc, seu del Consell Comarcal.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp