Ajuntament de Montblanc

Es reforma la façana del Centre Cultural Sant Jordi de Montblanc

També s'han fet millores a l'interior de l'edifici

El Centre Cultural Sant Jordi de Montblanc, antiga seu del Centre Parroquial, ha estat objecte de diverses actuacions les darreres setmanes. L’objectiu del consistori és seguir habilitant aquest indret per poder esdevenir un centre cultural que pugui oferir recursos i espais òptims per a un bon ús cultural a entitats i per a esdeveniments.

El centre cultural Sant Jordi, des de fa poc més d’un any, ha esdevingut un pol cultural per a la realització d’actes i espectacles que troben, en aquest espai, un indret singular. Per això, més enllà dels Pastorets o la Mostra de Teatre Amateur, l’edifici també es seu d’entitats com Fila 0 o bé l’Aula de Sons i acull diferents actes i espectacles de diferent format al llarg de l’any. Enguany, per exemple, va acollir l’acte inaugural de la Vila del Llibre de Montblanc.

En aquesta darrera intervenció s’ha repintat tota la façana, fet que ha ajudat a aflorar la destacada entrada d’aquest edifici. A més, també s’ha repintat l’interior per poder oferir un millor acolliment.

Des de la regidoria de Cultura es preveu reimpulsar aquest edifici per tal que esdevingui un centre cultural destacable. L’objectiu és que aquestes intervencions serveixin per tenir un edifici amb condicions òptimes.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp