Jordina Moix

Es troba el cos de l’home de 42 anys desaparegut a Vilaverd el passat dimarts

Estava en un bungalou amb la seva mare que encara segueix desapareguda

Avui s’ha localitzat una tercera víctima mortal del temporal de fa una setmana a la Conca. Aquesta tarda Protecció Civil ha confirmat que es es tracta del veí Vilaverd de 42 anys que estava en un bungalou amb la seva mare, quan els va sorprendre i arrossegar la riuada.

La setmana passada a l’entorn d’aquest pont ja van aparèixer trossos del ‘mobile home’ i roba que els familiars de les víctimes van reconèixer com a seva. Amb aquesta ja són quatre les víctimes mortals pel temporal de la setmana passada a Catalunya, tres d’elles a la Conca. A més, hi ha tres persones que continuen desaparegudes. Una és la mare de l’home localitzat avui, de 69 anys. Els altres són un camioner belga i el segon ocupant d’un vehicle que va ser arrossegat pel Francolí.

El pont de Vilaverd és un dels indrets on s’han concentrat els esforços des del primer dia perquè és dels que presenta una major acumulació de restes vegetals i runa.
Des de dilluns els Bombers ja només mantenen la recerca en zones on havien recollit indicis rellevants, com el pont de Vilaverd i el Pont Vell de Montblanc, i el pont de Goi, més al sud de Picamoixons. En aquests indrets s’hi treballa intensament amb maquinària per tal de desbrossar els marges i la llera.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp