Esquerra proposa construir un nou pavelló esportiu a Montblanc

Els republicans volen reordenar la zona esportiva i impulsar un pla d'actuació per millorar les mancances que té

Esquerra vol construir un nou pavelló esportiu a Montblanc. És una de les propostes del partit de cara a la propera legislatura i que figurarà al seu programa electoral.

Els republicans creuen que tant el pavelló municipal com el pavelló del Casal Montblanquí estan saturats de gent i no tenen més espai ni hores per acollir noves activitats esportives. Asseguren que són demandes que han recollit de les entitats esportives.

El candidat Oriol Pallissó explica la proposta de fer un nou pavelló esportiu

Esquerra assegura que s’ha de buscar la millor ubicació per a la nova instal·lació, però una d’elles és construir el nou pavelló al terreny que hi ha a tocar del camp de futbol. També posen sobre la taula l’opció de compartir-ho amb l’escola.

Oriol Pallissó assegura que s’ha de buscar la millor ubicació

El candidat a l’alcaldia, Oriol Pallissó, destaca que “la zona esportiva s’ha anat fent al llarg dels anys sense cap planificació. Falta una reordenació per connectar tots els equipaments i fer-los més eficients”.

Pallissó creu que s’ha de reordenar la zona esportiva

Esquerra Montblanc també proposa, en matèria esportiva, la realització d’un pla d’actuació urgent per millorar les mancances de la zona esportiva actual així com impulsar l’esport base i l’esport femení.

El candidat d’Esquerra explica les prioritats en matèria esportiva

Durant la roda de premsa on s’han presentat les propostes en matèria esportiva, en resposta als periodistes sobre la piscina coberta, el candidat d’Esquerra ha assegurat que ara mateix no és viable poder-la construir.

Pallissó assegura que ara mateix no és viable construir la piscina coberta
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on facebook