Europastry

Europastry crea una nova línia productiva a la planta de Sarral i generarà aquest any 100 nous llocs de treball

La multinacional ha invertit 30 milions d'euros, amb la previsió d'augmentar la producció un 33%

La multinacional de masses congelades Europastry ha creat una nova línia de brioixeria a la planta que aquesta empresa té a Sarral, a la Conca de Barberà. Amb una inversió de 30 milions d’euros, s’aposta per la brioixeria prefermentada prèmium, simulant els mètodes tradicionals d’elaboració.

Gràcies a aquesta inversió, la previsió d’Europastry és crear durant aquest 2019, 100 nous llocs de treball. Un anunci que l’alcalde de Sarral, Josep Amill, valora molt positivament. “És una injecció de treball a Sarral molt bona”, diu Amill, que destaca que Europastry és una de les empreses “punteres” en el sector de les masses congelades.

Actualment, aquesta nova línia està en període de proves i es preveu que es posi definitivament en marxa en les properes setmanes. La capacitat productiva serà de 18.000 tones anuals, xifra que permetrà augmentar la producció de la planta sarralencs un 33%, fins arribar a les 73.000 tones anuals. “Aquesta ampliació és una clara aposta de la companyia per la planta de Sarral i per la creació d’ocupació a la zona”, es destaca des d’Europastry.

Amb aquesta ampliació, s’ha construït 11.000 metres quadrats, que als 17.700 metres quadrats ja existents, sumen un total de 28.700 m2 de dimensió. A més, encara quedarà espai per a futures ampliacions.

La planta de Sarral va ser inaugurada l’any 1992 amb tres línies de producció de brioixeria. Durant els últims 6 anys, Europastry ha realitzat inversions per valor de més de 44 milions d’euros en ampliacions i millora de les instal·lacions d’aquesta planta.

A hores d’ara, la planta sarralenca compta amb més de 400 treballadors, nou línies de producció i una capacitat productiva de 55.000 tones anuals, a les quals ara se sumaran les 18.000 tones de la nova línia de brioixeria prefermentada prèmium.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp