Exhaurides les entrades per la festa de Cap d’Any organitzada per Barjaula

En total s'han venut 1.700 entrades

La festa per acomiadar el 2022, que tindrà lloc a la carpa muntada a la plaça de Sant Francesc l’organitza l’associació juvenil montblanquina Barjaula, amb el suport de l’Ajuntament i la col·laboració de la Comissió de Festes. Després dels dos anys d’aturada per la pandèmia, la festa es reprendrà amb total normalitat:

La primera revetlla de Cap d’Any després de la COVID-19, segons ens ha explicat Joel Clota, tresorer de Barjaula

Segons ha explicat a Ràdio Montblanc, Joel Clota, les entrades ja es van esgotar el dia 26 de desembre. Si bé en un principi n’hi havia 1.300 a la venda, finalment han pogut ampliar-ne 400 de més. Recordem que l’entrada tenia un preu de 5 € i incloïa el cotilló (pels 800 primers i primeres a entrar) i l’esmorzar. No obstant això, qui no tingui l’entrada anticipada, no la podrà adquirir el mateix dia perquè, per raons de seguretat, l’aforament és limitat. Clota ens ha detallat les mesures de seguretat que hi haurà durant la festa:

Hi haurà un total de 12 vigilants de seguretat, dins la carpa.

Venda dels tiquets de consumicions, avui a la tarda, anticipadament

Avui es podran comprar els tiquets per a les consumicions al pub Joker, a l’últim Tardeo del 2022, però demà a la carpa només es podran efectuar pagaments amb targeta, segons ha explicat Clota:

Preus populars

Els preus de les consumicions oscil·laran entre els 5 €/6 € els combinats, els 2 € (refrescos i “xupitos”) i l’euro de l’aigua i el got (que cal comprar i no és retornable). Enguany, a més, la festa comptarà amb servei de guarda-roba, amb un cost de 2 € (caldrà pagar-ho en efectiu i just, i serà limitat fins a esgotar existències).

Clota ens ha explicat com serà la forma de pagament la mateixa nit de Cap d’Any:

El cartell de la Festa de Cap d’Any 2022 té els DJs de FlaixFM, Edgar Manchado, Sergi Domene i Hector Ortega. Clota ens ha explicat que per Festa Major, Barjaula també va organitzar una festa amb els DJs de l’emissora, i com que va ser un èxit, han volgut repetir-ne la contractació.

Obertura de portes:

La carpa s’obrirà a la 1:00 h de la matinada i es tancarà a les 7:00 h. del matí. Clota ha recordat que es demana als assistents anar-hi amb antelació, perquè preveuen que hi haurà cues.

Share on twitter
Share on whatsapp
Share on facebook