Ràdio Montblanc

Èxit de la primera edició de la Ganga Food Night a Montblanc

Més de 300 persones ja tenen la targeta comercial Tot Vila que es posa en marxa aquest dilluns

La primera edició de la Ganga Food Night va ser tot un èxit aquest dissabte. La Unió de Botiguers i Comerciants de Montblanc va apostar enguany per renovar la tradicional Fira de la Ganga, i convertir-la en un vespre d’ofertes, alimentació i música en directe.

Tot plegat va començar a les sis de la tarda, quan el tram del carrer Major entre Sant Miquel i Sant Francesc ja es va omplir de gent. Amb lletre il·luminades, en les dues entrades al recinte s’anunciava la Ganga Food Night. Els visitants podien fer compres a preus molt rebaixats a les botigues de Montblanc que van treure al carrer els seus stocks. Però enguany, per primera vegada, també es van poder degustar productes d’alguns negocis d’alimentació de la vila, fet que va permetre a molts assistents sopar a la fira, mentre feien les seves compres. A més, també hi va haver música en directe.

Tot plegat va servir per presentar la nova targeta comercial Tot Vila, que es posa en marxa aquest mateix dilluns 3 de setembre, i que ha de servir perquè els clients acumulin diners virtuals i gaudeixen d’ofertes i descomptes exclusius. En pocs dies ja s’han expedit més de 300 targetes, un fet que des de la Unió de Botiguers consideren un èxit. “Durant el dissabte es van fer cues per fer-se la targeta, i avui ja hi ha gent que l’ha volgut utilitzar”, explica la seva presidenta, Montse Guinovart, que afegeix que “estem molt satisfets de la resposta de la gent, vam demostrar que el comerç de Montblanc és potent i que estem units”.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp