Èxit de participació a la segona edició de la Tardor Cultural de Montblanc

Els actes es van tancar amb un concert d'orgue i tenora a l'església de Santa Maria

L’Ajuntament de Montblanc fa una bona valoració de la participació que han tingut la dotzena d’actes de la Tardor Cultural. Del 29 d’octubre al 6 de novembre s’han programat diverses activitats culturals, també amb el suport d’entitats de la vila.

El darrer acte es va viure el passat diumenge 6 de novembre a l’església de Santa Maria, amb el concert d’orgue i tenora organitzat pel Grup Sardanista de Montblanc. Va anar a càrrec de Francesc Pi, a l’orgue, i Marià Franco, a la tenora.

Des de la regidoria de cultura destaquen que l’acte estrella de la programació va ser la Precastanyada que es va celebrar el dissabte 29 d’octubre. La plaça de Sant Francesc es va omplir d’inflables per la canalla, venda de castanyes per part de l’agrupament escolta, obertura del pas de ronda amb l’obsequi de panellets i la música de Jordi Muñoz. Prop de 500 persones van gaudir d’aquest vespre de música, tradició, patrimoni i festa.

També valoren de manera positiva la resta d’actes que es van incloure a la programació, com la FestaLlibre de l’associació literària l’Escarritx, la mostra de Teatre Amateur del grup de teatre Fila Zero o el passatge del terror dels Dimonis de Montblanc, així com el concert ‘Re-corda’ o la ruta al Mas d’en Llort.

La regidora de Cultura de l’Ajuntament de Montblanc, Núria Besora es mostrava satisfeta per la bona acceptació i concurrència en els actes i afegia que «agraeixo a les entitats el seu suport en aquesta segona edició».

Share on twitter
Share on whatsapp
Share on facebook