Èxit de participació al ‘CONCArim Barcelona’ de la DO Conca

Prop de 300 professionals del sector van poder tastar noves referències de vins de la comarca

La DO Conca de Barberà ha recuperat, aquest any, el CONCArim Barcelona, un aposta estratègica de la DO per donar a conèixer els seus vins entre els professionals a la capital catalana. L’edició 2022 es va celebrar aquest dilluns 21 de març i va ser tot un èxit, amb prop de 300 assistents.

Després de dos anys, els professionals del sector de la restauració i l’hostaleria, premsa  especialitzada i prescriptors del vi es van apropar a la Casa Capell de Barcelona amb la il·lusió, no només  de tornar a la presencialitat, sinó també de tastar noves referències i anyades de la DO. 

La jornada va començar a les 16h amb un tast lliure que es va allargar fins a les 20h. Durant tota la tarda,  els assistents van poder descobrir l’essència de la DO Conca, marcada per la varietat autòctona, el trepat.

L’acte va comptar amb la presència i participació d’autoritats com la directora general de l’Institut  Català de la Vinya i el Vi (INCAVI), Alba Balcells; el president-degà de l’Associació Catalana d’Enòlegs  (ACE), Pere Campos; i l’alcalde de l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí, Josep Maria Vidal, qui va  assistit en qualitat de conseller del Consell Comarcal de la Conca de Barberà, en representació de la presidenta Carme  Pallàs. 

Els assistents van poder tastar més de 80 referències dels 16 cellers participants: Abadia de Poblet,  Cara Nord, Celler Carles Andreu, Celler Pla de la Masó, Celler Rendé Masdéu, Celler Rosa Mª Torres,  Celler Vega Aixalà, Celler Vidbertus, Clos Montblanc, Familia Torres, Gerida Vins, Josep Foraster, Mas de la Pansa, Vins i Caves Portell i Vins Petxina.  

Els assistents també van poder participar a un tast guiat a càrrec de Ricard Sebastià, president de la DO Conca de Barberà.

Share on twitter
Share on whatsapp
Share on facebook