OJ Conca

Èxit de participació al Parc de Nadal de Montblanc

Durant tres dies hi han participat centenars de nens i nenes

El pavelló del Casal Montblanquí ha acollit del 27 al 29 de desembre la quarta edició del Casal de Jocs, el parc infantil de Nadal de Montblanc organitzat per l’Ajuntament de Montblanc. Durant tres dies, el pavelló s’hi ha dut a terme un seguit de tallers, activitats i animacions adreçades, bàsicament, als més joves. Durant els tres dies el pavelló s’ha omplert de nens i nenes i ha tornat a ser tot un èxit.

El Casal de Jocs estava dividit en diversos espais. A l’espai destinat als cossos de seguretat els infants han descobert i pujat als vehicles els Mossos d’Esquadra i la Protecció Civil. A l’espai destinat als esports s’hi podria practicar diverses disciplines esportives, com bàdminton, tennis i futbol. A l’espai destinat als tallers, de manualitats s’hi podria pintar, retallar, dissenyar elements decoratius i pintar-se la cara com un dimoni, un pirata, un pallasso…

Al parc infantil també hi havia un espai per gaudir de jocs gegants, com el tres en ratlla, les dames, els escacs o el dòmino, de jocs de sobre taula i com és habitual tampoc podien faltar els inflables per a saltar, jugar i descarregar tota l’energia acumulada. Pels més petits de casa hi havia una gran ludoteca amb elements de psicomotricitat, un petit inflable, jocs, joguines i titelles.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp