Ràdio Montblanc

Foment anuncia que les obres de l’A-27 de Valls a Montblanc es reprendran aquest mes

El Ministre ho va dir aquest dimarts al ple del Senat

El ministre de Foment, Íñigo de la Serna, va anunciar aquest dimarts que aquest mes de novembre es reprendran les obres del tram de l’A-27 entre Valls i Montblanc, que comptaran amb dotació pressupostària suficient per a garantir la continuïtat dels treballs fins a la seva finalització i posada en servei.

El reinici de les obres, que es van iniciar al febrer de 2009 i van ser suspeses en el marc de les retallades pressupostàries de 2010, es durà a terme després d’haver adoptat la millor solució tècnica per resoldre els problemes geotècnics que es presenten al túnel de Coll de Lilla.

Durant la seva intervenció en el Ple del Senat, el ministre de Foment ha recordat que “a finals de 2011 els quatre trams en què es divideix l’A-27 entre Tarragona i Montblanc estaven sense finalitzar i que ha estat aquest Govern qui ha donat un impuls a aquesta autovia, posant en servei progressivament els trams amb més trànsit des de Tarragona”.

Finalment, pel que fa al pas de mercaderies perilloses pel túnel de Coll de Lilla, el ministre ha avançat que s’està realitzant un estudi tècnic, que serà el que determini sota quines condicions poden passar pel túnel.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp