CCCB

Francesc Benet, escollit vicepresident de l’Associació d’Iniciatives Rurals de Catalunya

El primer tinent d'alcalde de Montblanc i vicepresident del Consell forma part de la nova junta

L’Associació d’Iniciatives Rurals de Catalunya ha escollit Francesc Benet com a nou vicepresident. El primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Montblanc i vicepresident del Consell Comarcal de la Conca de Barberà ha entrat a formar part de la nova junta. L’entitat està formada per onze Grups Leader, als quals dóna suport en projectes de formació, recerca de socis internacionals en matèria d’intercooperació en l’àmbit rural.

L’elecció de Francesc Benet s’emmarca en el procés ordinari de renovació dels Grups d’Acció Local pel període 2014-2020, derivat de les passades eleccions municipals. En aquest sentit, Benet és el representant a la junta directiva com a representant del Consorci Leader de Desenvolupament Rural del Camp, juntament amb Rosa M. Abelló, del Consell Comarcal del Baix Camp.

Francesc Benet ha destacat que “l’ARCA treballa, i continuarà fent-ho, per impulsar totes aquelles iniciatives que contribueixin al desenvolupament del món rural català. Treballem per un país territorialment equilibrat, on tots els ciutadans, visquin on visquin, tinguin les mateixes oportunitats i bona qualitat de serveis. En aquest sentit, la tasca d’ARCA és imprescindible”.

L’assemblea de l’ARCA està formada per 22 representants, i compta amb 8 membres a la junta directiva, que la representaran durant els propers 4 anys.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp