Jazz Club MTB i Al caliu de la cultura, nous cicles musicals de Montblanc

La primera sessió del cicle de jazz tindrà lloc el dissabte 27 de gener

Montblanc estrena aquest gener el cicle Jazz Club MTB, que combinarà música en directe amb vins de la DO Conca de Barberà.

La primera sessió del cicle tindrà lloc el pròxim dissabte 27 de gener a partir de 2/4 de 8 del vespre a l’antic hospital de Santa Magdalena amb el concert de Marina Vallet Quintet. La formació està liderada per Marina Vallet, músic amb una llarga trajectòria que ha format part de diversos projectes musicals. És també professora del Taller de Músics i de l’Escola de Música Moderna de Badalona.

A la sala hi haurà taules compartides per poder gaudir del concert amb el maridatge dels vins del Mas de la Sabatera. L’entrada, que inclou una copa de vi, tindrà un preu de 5 euros, mentre que cada copa de vi extra es podrà adquirir per 1,5 euros.

El cicle programarà, per enguany, fins a quatre sessions de música jazz. La següent serà el 25 de maig.

Ramon de Domingo, regidor de cultura i festes Ajuntament de Montblanc

Lluís Fortuny i Lluís Gavaldà, noms destacats del cicle ‘Al Caliu de la cultura’

D’altra banda, la regidora de cultura i festes també ha programat el cicle Al Caliu de la cultura, que portarà a Montblanc concerts destacats.

Ja s’han confirmat dues dates. La primera serà el 24 de febrer a la sala de les Corts Catalanes del claustre de Sant Francesc. Lluís Fortuny de la Companyia Elèctrica Dharma presentarà “Sons, Llums i Paraules” un viatge poètic, musical i visual on la màgia de la música, la poesia i les projeccions, es fusionen per crear un espectacle captivador.

L’altra data confirmada és el 23 de març, amb el concert ‘Sona la cançó’ de Lluís Gavaldà i Joan Pau Chaves a l’antiga església de Sant Francesc. En aquest espectacle, els dos músics de Els Pets repassen en acústic les cançons més estimades del seu cançoner. Un concert en què els temes més celebrats d’Els Pets s’entrellacen amb les cançons que van inspirar-les. Un viatge sonor amb molta complicitat. Tindrà aforament limitat i entrada de pagament.

Share on twitter
Share on whatsapp
Share on facebook