Ràdio Montblanc

Joan Casellas deixa el càrrec de regidor abans d’acabar la legislatura

Santi Porta, número 9 a la llista d'Agrupament Catalanista, entrarà com a regidor a l'ajuntament

Joan Casellas deixarà el seu càrrec de regidor a l’Ajuntament de Montblanc al ple del proper 19 de setembre. El fins ara responsable de l’àrea d’urbanisme i medi ambient ha decidit plegar “per motius personals i professionals”.

Casellas ha estat regidor de l’Ajuntament montblanquí les dues darreres legislatures, amb la candidatura d’Agrupament Catalanista de Montblanc. En la seva carta de comiat ha volgut destacar alguns dels projectes que ha tirat endavant, com ara el nou centre de dia d’Aprodisca, crear i consolidar els horts socials, el projecte d’arranjament de les pintures rupestres o la realització del camí del Francolí, amb la recuperació d’espais com la Font de la Ceba o la Sallida. També destaca, en matèria d’urbanisme, la pavimentació dels carrers de Lilla, les millores als locals de Rojals i Prenafeta o la creació d’una zona d’esbarjo per a gossos a Montblanc.

L’alcalde, Josep Andreu, ha lamentat la marxa de Casellas però ha destacat que accepta la seva renúncia. “Trobarem a faltar l’empenta del Joan amb els seus projecte, hem treballat molt bé durant aquests set anys”, explica Andreu.

El número 9 a la llista d’Agrupament Catalanista, Santi Porta, serà qui ara entrarà a l’Ajuntament com a regidor, fins al final de la legislatura. Encara no està clar, però, si l’alcalde farà una remodelació del cartipàs municipal o bé si Porta assumirà les regidories que Casellas deixarà ara lliures.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp