AEIG Montblanc

Joan Pau Jàvega, nou comissari de Minyons Escoltes i Guies a Tarragona

Serà el responsable associatiu de l'entitat a les comarques tarragonines

El montblanquí Joan Pau Jàvega, que prové de l’Agrupament Escolta i Guia (AEiG) Mare de Déu de la Mercè de Montblanc, ha estat escollit nou comissari de la Demarcació de Tarragona de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya, l’entitat escolta més gran de Catalunya, de la qual formen part més de 14.000 infants i joves.

Com a entitat descentralitzada, Minyons s’organitza per demarcacions i a cada demarcació hi ha un responsable associatiu. Aquest curs Jàvega serà el representant dels agrupaments de la província de Tarragona (950 infants i joves i més de 250 caps) als espais de participació i decisió de l’entitat. Va ser escollit dissabte 9 de novembre a Falset en l’assemblea, i va prendre el relleu al cambrilenc Aleix Rom (AEiG Gent de Mar). Compartirà el càrrec amb l’Elena Sastre (AEiG Xaloc de Tarragona), ja que la paritat és un dels aspectes que es vetllen des del moviment.

Joan Pau Jàvega formarà part de l’Equip de Demarcació de Tarragona els propers 3 anys. Abans, havia estat cap de l’agrupament a Montblanc del 2011 al 2018, on anteriorment també va ser infant. Del 2015 al 2018 va ser també responsable associatiu, ocupant el càrrec de cap d’agrupament. Va formar part de la comissió de la Formació de Caps Inicial (formador de monitors de lleure) el 2016 i el 2017; i de l’equip de Formiga 2 (formador de directors de lleure) el 2018.

Després de l’assemblea a Falset, on també es van aprovar els pressupostos i el programa de curs entre altres punts, es va procedir a la Trobada 0: un espai lúdic i de coneixença entre els i les caps que va acabar amb un concurs de tapes el diumenge 10 on també van participar la gent del poble.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp