ACN

Joan Sabaté: “L’A-27 i el túnel del Coll de Lilla és una prioritat del Govern d’Espanya”

El nou subdelegat del govern a Tarragona diu que és una urgència poder acabar la infraesctructura

L’A-27 i el túnel del Coll de Lilla “és una prioritat del Govern espanyol”, segons el nou subdelegat del govern central a Tarragona, Joan Sabaté. Ho deia aquest dijous en una entrevista al programa ‘Carrer Major, que s’emet a Ràdio Montblanc i a sis emissores més del Camp de Tarragona de dilluns a divendres.

Sabaté ha destacat que “és evident que el túnel del Coll de Lilla és una urgència i és una prioritat pel territori i de la indústria química”. Afegeix que “ara el projecte està pendent una modificació del redactat” i ha acabat dient que “des del govern d’Espanya intentarem actuar-hi amb la màxima celeritat possible”.

Aquestes declaracions arriben tot just uns dies abans de la manifestació que aquest proper diumenge 5 d’agost l’Ajuntament de Montblanc ha convocat a la rotonda d’entrada de l’autopista per reclamar la finalització de les obres de l’autovia i del túnel del Coll de Lilla, que ha d’unir Valls amb Montblanc. A la concentració d’aquest diumenge, convocada a les 6 de la tarda, hi participaran alcaldes de la Conca i també l’alcalde de Valls.

El consistori montblanquí s’ha mostrat crític aquest any amb la inversió que el govern central, fins fa dos mesos presidit pel Partit Popular, havia anunciat pel túnel que consideren insuficient. Caldrà veure, ara, si amb el PSOE al poder hi ha algun canvi respecte a les obres.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp