Joan Vizcarra farà el pregó de la Festa Major de Montblanc des del balcó de l’Ajuntament

El Ball de Bastons protagonitza el cartell i la imatge gràfica de la festa d'enguany

El caricaturista montblanquí Joan Vizcarra serà el pregoner de la Festa Major de Montblanc d’aquest 2023. Un pregó que, per primera vegada, es farà des de balcó de l’Ajuntament de Montblanc.

L’objectiu és obrir l’acte a la ciutadania i fer-lo més accessible. Així ho ha explicat el regidor de cultura i festes de l’Ajuntament, Ramon de Domingo.

Ramon de Domingo, regidor de cultura i festes de Montblanc

El pregó es farà enguany el divendres 1 de setembre a la tarda, just el cap de setmana abans dels dies forts de la festa major de Montblanc, que serà del 7 a l’11 de setembre. De fet, ja el primer cap de setmana, s’han programat diversos actes, com ara una trobada de balls de Gitanes, la recoronació de l’Àliga de Montblanc o la gala d’entrega de premis del certamen literari Vila de Montblanc.

Dels dies grans de la festa major destaquen els caps de cartell musicals, que seran els concerts gratuïts de Figa Flawas, Triquell i Julieta el 10 de setembre. També destaca el Beu les Bèsties, el concert d’Anna d’Ivori amb el cor In Crescendo i la Cobla Maricel o la segona edició del festival Merlet de música de Montblanc i la Conca la nit del 9 de setembre.

El nou regidor destaca que bona part de la programació ja estava feta, i confien poder introduir canvis de cara a l’any vinent.

De Domingo explica la intenció de canviar algunes coses de la festa major de cara a l’any vinent

El Ball de Bastons de Montblanc protagonitza enguany el cartell i la imatge gràfica de la festa, obra del dissenyador Isaac Ballesté. El color blau i vermell dels bastoners impregna el programa d’actes que inclou també actes per als més petits i competicions esportives. 

Share on twitter
Share on whatsapp
Share on facebook