TAC12

Josep Andreu podria encapçalar una llista unitària a les eleccions municipals

S'està treballant en una candidatura on hi participin diverses forces polítiques

L’alcalde de Montblanc, Josep Andreu, podria encapçalar una llista unitària a les eleccions municipals del 24 de maig. En una entrevista al programa Saló de Plens de TAC12, Andreu ha destacat que després de la bona acollida que ha tingut el govern d’unitat a l’Ajuntament, estan treballant per poder crear una candidatura conjunta a les eleccions.

Andreu va destacar durant l’entrevista que els diversos partits coincideixen en el 90% del programa i que ara treballen perquè aquest possible candidatura sigui una realitat. L’alcalde va assegurar que un dels esculls que han de superar és la falta de dones a la llista per complir la llei de paritat.

Fa uns dies es va fer pública la voluntat de crear llistes conjuntes entre ERC i Avancem, i sembla que a Montblanc aquest acord podria ser més ampli i incloure altres partits.

L’alcalde governa amb una govern d’unitat des del 2013, quan l’Entesa, CiU, la FIC i el PSC es van unir a l’equip de govern. L’alcalde en fa un balanç satisfactori i assegura que ha estat un exemple d’unitat arreu de Catalunya, sobretot pel que fa referència al procés sobiranista.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp