Josep Ardila

Junts per Catalunya celebra a Montblanc el seu acte central de campanya a la Conca

Hi va participar el cap de llista, Eusebi Campdepadrós, acompanyat d'altres membres de la candidatura

Junts per Catalunya va celebrar aquest dimecres a Montblanc el seu acte central de campanya a la Conca de Barberà. Unes 130 persones van omplir la sala de les Corts Catalanes del claustre de Sant Francesc per escoltar els arguments de la formació de Puigdemont.

A l’acte hi van participar el cap de llista per Tarragona, Eusebi Campdepadrós; l’alcalde de Barberà i número 11 de la candidatura, Marc Rovira; la número 13 de la llista Dolors Sabaté i el portaveu del grup municipal del PDeCAT a Montblanc, Cesc Viñas, que va presentar l’acte.

Campdepadrós, que va admetre que ahir jugava a casa, ja que ell és nascut a Montblanc, va carregar contra els partits que han donat suport al 155 i va destacar que l’objectiu és recuperar la legalitat catalana i la legitimitat del govern català.

El candidat per Tarragona ha tornat a ser especialment crític amb el PSC. “No sé com té la barra de demanar reconciliació quan porta a les seves llistes a l’exfiscal Jiménez Villarejo que en el seu dia va tancar a la presó a Jordi Sánchez per defensar la llengua catalana”.

L’alcalde de Barberà de la Conca i membre de la llista, Marc Rovira, ha dit que “en no poder tancar una llista unitària, com era la nostra voluntat, aquesta candidatura és el que més se li assembla i la més transversal”.

Per la seva banda, Dolors Sabaté, dona de l’alcalde de Montblanc, Pep Andreu, i també a la llista de Junts per Catalunya, ha insistit en què “tots ens necessitem molt, molt i molt per retornar al President Puigdemont quant abans millor”. Sabaté també va argumentar els motius que la van portar a acceptar formar part de la llista de Puigdemont.

L’acte va comptar també amb una intervenció grava de Carles Puigdemont des de Brussel·les.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp