Ràdio Montblanc

Junts per Montblanc critica la gestió finançera de l’Ajuntament de l’actual equip de govern

Diuen que si guanyen l'alcaldia volen crear la figura d'un gerent a l'Ajuntament

Junts per Montblanc s’ha mostrat crític aquest dijous amb la gestió financera de l’Ajuntament de l’actual equip de govern d’Agrupament. En una roda de premsa, el cap de llista de la formació, Marc Vinya, s’ha mostrat preocupat per la situació econòmica de l’Ajuntament. Assegura que “el nivell de despesa de l’Ajuntament és molt important i ens recolzem en bestretes de BASE per pagar factures. Com ho farem a final d’any”, assegura.

Critiquen, per exemple, que s’hagi fet una gran despesa, pràcticament d’1 milió d’euros al Pot Vell, que consideren poc necessària. “Nosaltres no veiem que al proper mandat es pugui treballar de manera còmoda des d’un punt de vista econòmic”. Han titllat d’electoralista les obres que s’han fet els darrers mesos i setmanes i creuen que “no hi ha una bona planificació, s’improvitza molt i patim perquè es puguin pagar crèdit i nòmines”.

Marc Vinya ha destacat també que “ara mateix el saldo bancar de l’Ajuntament és de mig milió d’euros, quan l’any passat en aquestes dates era de més d’1 milió d’euros. “Com farem front als pagaments a finals d’any si ara ens ho gastem tot”, assegura, i ha acabat dient que “el nou equip de govern, més que grans projectes, haurà de pensar com millorar la situació econòmica de l’Ajuntament, que la veiem molt compromesa”.

Josep Tarragó, membre de la candidatura, ha destacat que “en el que portem d’any, hi ha 715.000 euros de cobraments i gairebé 2 milions i mig d’euros. Ens hem gastat 1 milió i mig més del que hem cobrat, i això en una empresa normal representaria un concurs de creditors”.

Lluís Munné, número 3 de la candidatura, també ha destacat que “una de les nostres apostes és crear la figura d’un gerent, que s’ocupi dels recursos humans del consistori i que coordini l’Ajuntament. Amb els números que presentem és un tema necessari”.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp