Junts per Montblanc

Junts per Montblanc estrena pàgina web

El partit, liderat per Marc Vinya, utilitza l'espai per difondre el seu projecte i la seva candidatura

Junts per Montblanc ha estrenat una nova pàgina web amb l’objectiu de donar a conèixer els seus candidats i les seves propostes de cara a les eleccions municipals del mes de maig.

A través d’un comunicat, han anunciat la posada en marxa del web, on destaquen diversos apartats. A la primera sessió s’explica qui és l’alcaldable de la formació Marc Vinya, on es pot llegir la seva trajectòria professional, personal i política.

A l’espai Equip s’hi aniran donant a conèixer les cares dels candidats i candidates que formaran part de la llista del partit. De moment s’hi pot veure el número 1, Marc Vinya, i la segona de la llista Raquel Huguet. També hi ha un llistat amb les persones que donen suport a la candidatura, i a la qual s’hi pot afegir tot aquell que ho vulgui. A l’espai Projecte, el partit explica les seves propostes per Montblanc, on ara destaquen les reunions que s’estan fent amb els veïns per poder recollir les seves inquietuds.

Finalment també hi ha un espai del web dedicat a les notícies i un altre amb enllaços a les xarxes socials de Junts per Montblanc.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp