Junts per Montblanc

Junts per Montblanc presenta nous noms de la seva candidatura

Joan Ballarín, Magí Sendra i Mar Artiga són els número 8, 12 17 respectivament

La candidatura de Junts per Montblanc ha donat a conèixer nous membres de la seva llista electoral. En aquesta ocasió s’han desvetllat els números 8, 12 i 17 que seran Joan Ballarín, Magí Sendra i Mar Artiga, respectivament. L’anunci es va fer durant la sessió informativa sobre els obres de l’A-27, que va tenir lloc el passat dijous al claustre de Sant Francesc.

Joan Ballarín té 26 anys i ocupa el número 8 de la candidatura. Treballa a l’empresa familiar. Ha estat membre de la junta de Barjaula durant tres anys. És soci de l’Associació Medieval de la Llegenda de Sant Jordi on ha portat diferents actes i on ha desenvolupat diverses tasques on actualment hi continua col·laborant. Ballarín destaca que “la política m’ha agradat sempre, m’il·lusiona poder treballar per resoldre preocupacions i millorar la vida quotidiana de la gent. Intentar fer les coses més fàcils per tothom i col·laborar juntament amb les veïnes i veïns per idear com volem que sigui el nostre poble, amb un present i un futur, és un repte que vull tirar endavant”.

Magí Sendra, el 12 de la llista, té 60 anys, és diplomat en òptica i optometria. Té un postgrau en optometria infantil i teràpia visual, audiòleg audioprotesic i és membre de l’Associació Nacional d’Audioprotesistes. Magí Sendra és membre de l’Associació Excursionista de Montblanc i de l’Associació Medieval de la Llegenda de Sant Jordi. Sendra manifesta la seva satisfacció per poder formar part d’una candidatura amb gent compromesa, amb moltes ganes de treballar per millorar Montblanc i, ressalta que “quan dic Montblanc vull dir el Montblanc de tots: el de les muralles, el de la gent i el Montblanc de Prenafeta, Lilla, Rojals, La Guàrdia, El Pinetell i La Bartra”.

La número 17 de Junts per Montblanc és Mar Artiga. Té 34 anys. És diplomada en Ciències Empresarials per la URV, posteriorment titulada en un postgrau de direcció econòmica i financera de l’empresa i especialitzada en l’àmbit de l’assessorament fiscal. Té el seu propi despatx i està col·legiada al Col·legi d’Economistes de Catalunya. “És la primera vegada que formo part d’un grup polític, però les ganes i l’empenta del Marc Vinya, de canviar Montblanc i d’extreure tot allò que podria millorar, m’ha animat a pertànyer al grup i aportar el meu granet de sorra en tot allò que sigui pel bé del poble” ha explicat Artiga.

El candidat a l’alcaldia, Marc Vinya, ha indicat que “estic satisfet de poder incorporar a l’equip gent de diversos àmbits i sectors. Avui ho hem exemplificat presentant un jove, un professional amb una llarga trajectòria i una dona emprenedora. D’aquesta manera donem cabuda a tots els perfils i sectors de Montblanc perquè la candidatura sigui variada i àmplia”.

Acte amb joves aquest dissabte
Junts per Montblanc ha organitzat, per aquest dissabte, un acte dirigit als joves del municipi. Tindrà lloc a les 12 del migdia a la plaça de Sant Miquel.

Junts per Montblanc vol escoltar què pensa el jovent del poble i per exposar, asseguren, les qüestions que preocupen a aquest col·lectiu com pot ser habitatge jove, un skate park i uns horaris de la biblioteca més adaptats als i les estudiants en époques d’examens i, també un local o casal de joventut on es puguin aplegar els joves i adolescents.

En aquest esdeveniment hi assistirà Sergi Miquel, diputat jove que està al Congrés de Madrid per Junts per Catalunya i candidat a les eleccions generals que aportarà una visió interessant sobre les millores que es podrien fer a la vila envers el jovent.

Durant el transcurs de la trobada, Junts per Montblanc aprofitarà per presentar altres dels seus candidats.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp