J.Ardila

La biblioteca de Montblanc s’omple per celebrar el Dia Mundial de la Poesia

Es va llegir 'La poesia' d'Antònia Vicens en diversos idiomes

La sala d’actes de la biblioteca de Montblanc es va omplir de gom a gom aquest dimarts al vespre per celebrar el Dia Mundial de la Poesia. L’acte va comptar amb alumnes de l’escola municipal de música Josep Porter i Rovira de Montblanc, que van interpretar diverses cançons.

També es va poder escoltar ‘La poesia’ d’Antònia Vicens llegida en diversos idiomes, coma ara el català, castellà, romanès, anglès o francès. L’acte va comptar també amb la participació dels poetes montblanquins Enriqueta Moix, Josep Civit i Pau Civit, que van llegir alguns dels seus darrers poemes.

Els actes del Dia Mundial de la Poesia a Montblanc estaven organitzats pel Punt de Serveis Juvenils de Montblanc, el Servei Comarcal de Català, i la Biblioteca Comarcal Conangla i Fontanilles en col·laboració amb l’associació literària l’Escarritx, l’Escola Municipal de Música i l’Oficina Jove.

Aquest dimarts també es va commemorar el dia de la poesia a l’Espluga de Francolí, Solivella i Santa Coloma de Queralt, amb diverses lectures poètiques.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp