Arxiu

La Brigada incorpora sis treballadors durant sis mesos gràcies al pla d’ocupació

Aquest dilluns es va fer el procés de selecció d'entre més de seixanta candidats

L’Ajuntament de Montblanc ha iniciat, un any més, un pla d’ocupació a la Brigada Municipal per incorporar sis nous treballadors durant sis mesos.

Aquest dilluns es va realitzar el procés de selecció amb una seixantena de persones, seleccionades a través del Servei d’Ocupació de Catalunya, de les qual entraran a treballar sis. Aquestes sis persones hauran de fer feines de jardineria, taller i obres, que són les tres àrees de les Brigada Municipal de Montblanc.

El seu regidor, Josep Ardila, ha destacat que “ajudem a sis persones però fem enfadar a la resta i des de l’Ajuntament ho passem bastant malament”. El regidor ha destacat que des del consistori intenten que els treballadors que ja van participar al pla d’ocupació l’any passat no repeteixen, per donar feina a altra gent, tot i que de vegades no es pot evitar.

Ardila ha destacat que gràcies al pla d’ocupació l’any vinent començaran a treballar en la millora d’alguns carrers i voreres de Montblanc.

Aquest dilluns es va realitzar el procés de selecció i aquest mateix dimarts ja s’incorpora a treballar algun d’ells. La resta ho faran abans d’acabar l’any.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp