Ràdio Montblanc

La Cambra de Reus s’acosta al territori celebrant un ple a la Conca per primera vegada

Concactiva tindrà una delegació de la Cambra per acostar els seus serveis a la comarca

La Cambra de Comerç de Reus tindrà una delegació a la Conca de Barberà. Concretament a la seu de Concactiva, a Montblanc, amb l’objectiu d’acostar els serveis de la Cambra a les empreses del territori.

És una de les primeres mesures de la nova junta, que vol reforçar el seu vincle amb les comarques que en formen part, entre elles la Conca. Aquest dimarts al matí el plenari de la Cambra ha visitat Concactiva i amb l’alcalde, Josep Andreu, s’ha descobert una placa de la Cambra de Reus a l’edifici, on hi tindrà presència a partir d’ara. Àngel Torija, representant de la Conca a la Cambra, explica que “a Concactiva hi tindrem una oficina perquè d’una manera periòdica, personal de la Cambra pugui estar present a la Conca perquè l’empresariat es pugui assessora a la mateixa comarca”.

La Cambra ha escenificat aquest dimarts aquest acostament a la comarca amb la celebració d’un ple a Sarral, a la Conca de Barberà. Concretament s’ha fet a la cooperativa del municipi i ha estat la primera vegada que un ple de l’ens cameral se celebra a la Conca. Hi han participat les empreses que en formen part, entre elles algunes de la comarca. El president de la Cambra de Reus, Jordi Just, destaca que “la voluntat és la que portem a l’ADN la nova junta, creiem, som i volem ser del territori, per això hem fet per primera vegada un ple a la Conca”.

Entre les reivindicacions dels empresaris, hi ha millorar les infraestructures de la comarca. Una d’elles, la carretera de Sarral a Santa Coloma, que presenta molt problemes de circulació.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp