Cedida

La carrossa ‘La màgia del bosc’ guanya el primer premi de la rua de Carnaval de Montblanc

En la categoria de comparsa el primer premi va ser per la colla Picuk

La carrossa ‘La màgia del bosc’ es va emportar el primer premi de la rua de Carnaval de Montblanc, celebrada aquest dissabte 2 de març. La carrossa, inspirada en les fades del bosc, va recollir el primer premi el mateix dissabte a la nit, durant el sopar de Carnaval que es va celebrar al pavelló del Casal Montblanquí.

El segon premi el va aconseguir la colla Embragània amb la seva carrossa que imitava una gran grua per poder enderrocar Cal Contijoch. La carrossa anava acompanyada dels obrers que havien d’executar l’enderroc. Un any més, la colla ha utilitzat l’humor i la sàtira sobre l’actualitat per confeccionar les seves disfresses. El tercer premi de carrosses va ser per la colla ‘Els montblanquets’ amb les seves disfresses inspirades en els Barrufets.

En la categoria de comparses, el primer premi se’l va emportar la colla ‘Picuk Montblanc’ amb la seva disfressa de galls d’indis que feien música. La colla, a més, va acompanyar amb la seva música a la Bandarra Street Orquestra el dissabte al matí durant l’arribada del Carnestoltes i la seva Concubina. El segon premi se l’ha emportat la comparsa ‘Toy Story’ i el tercer premi la comparsa ‘El circ’.

Pel que fa a la desfilada de la plaça de Sant Francesc, el primer premi d’Aviram Moix se’l va emportar la colla Embragània, mentre que el segon premi, gentilesa de G Perruquers, va ser per la colla Els Montblanquets.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp