La ceramista Natàlia Ferré rep el Diploma de Mestra Artesana de la Generalitat

Reconeix la seva trajectòria professional de més de gairebe trenta anys

La Generalitat de Catalunya ha entregat els Diplomes de Mestre Artesà o Mestra Artesana 2022. Entre les persones que l’han rebut hi ha la ceramista Natàlia Ferré, que té a Montblanc una galeria amb les seves peces de ceràmica.

Natàlia Ferré és escultora, ceramista, pintora i galerista. Té el seu estudi a Tarragona, on a més de crear les seves obres, també realitza cursos de formació. A la seva galeria situada al carrer Major de Montblanc hi exposen sovint artistes d’arreu. A més, participa també al festival Terrània i cada any acull alguna de les exposicions del festival de ceràmica de Montblanc.

Natàlia Ferré destaca principalment per les seves escultures figuratives de petit i gran format, encara que cada vegada més combina el 3D amb la pintura acrílica o a l’oli, seguint sempre la línia de creació que la caracteritza.

La seva obra s’ha exposat en fires d’art, festivals de ceràmica, salons i galeries d’art en diversos països com Holanda, Alemanya, França, Itàlia, les Illes Britàniques, els Emirats Àrabs i Taiwan.

Natàlia Ferré assegura estar molt contenta del reconeixement rebut
Assegura que després de trenta anys de professió, continua aprenent cada dia

El diploma de Mestre Artesà o Mestra Artesana professional s’atorga a aquelles persones que han fet de l’exercici d’un ofici artesà la seva professió, i que compten amb més de vint anys de trajectòria professional reconeguda, amb excel·lència en el domini tècnic de l’ofici i aportacions a la seva pràctica, combinades amb la capacitat de transmissió dels coneixements de l’ofici mitjançant el mestratge exercit.

Share on twitter
Share on whatsapp
Share on facebook