Oficina de Turisme

La cinquena edició de Brickània porta a Montblanc 4.000 persones

Les novetats del festival han tingut una gran acollida

El festival de Lego de Montblanc, Brickània, ha tancat la cinquena edició amb més de 4.000 visitants, una xifres que des de l’Oficina de Turisme valoren molt positivament. El bon temps del cap de setmana ha afavorit el flux de visitants, que ha estat lleugerament superior als de l’edició de l’any passat.

El diumenge va ser més fort que dissabte pel que fa al nombre de visitants i des de turisme han pogut observar que hi havia tant repetidors com persones que visitaven el festival per primera vegada. Un públic que, com ja passa a Clickània, ha estat majoritàriament familiar i provinent de l’àrea metropolitana de Barcelona, la Catalunya Central, Lleida, el Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre.

Les novetats de l’edició d’enguany han tingut una molt bona acollida. És el cas del joc de pistes o el circuit GBC instal·lat a Santa Magdalena que ha atret a un gran nombre de curiosos. A Sant Francesc s’hi podia veure l’exposició d’espectaculars diorames i els més petits van gaudir d’un espai de jocs patrocinat pel Càmping Serra de Prades i de taules plenes de bricks on muntar construccions. Una de les activitats amb més participants han estat les demostracions i els nous tallers de robòtica amb peces de Lego coordinades per Dynamind.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp