MCCB

La Conca celebra el dia internacional dels museus amb diverses activitats

Es faran actes a Montblanc i Vimbodí i Poblet

La Conca de Barberà celebra, aquest cap de setmana, la Nit dels Museus amb diverses activitats. L’objectiu és commemorar el Dia Internacional dels Museus que es celebra el proper dilluns. Montblanc i Vimbodí i Poblet han preparat diverses activitats.

A Montblanc, el Centre d’Interpretació de l’Art Rupestre obrirà les seves portes aquest dissabte a la nit, on es farà un recorregut nocturn per la història natural i per les pintures rupestres de les Muntanyes de Prades. El centre estarà obert de set de la tarda a dotze de la nit. Diumenge, el Museu Comarcal de la Conca de Barberà viurà una jornada de portes obertes de 10 del matí a 2 del migdia. A quarts de dotze, a més, hi haurà una actuació dels alumnes de l’Escola de Música de Montblanc.

A Vimbodí i Poblet el vidre bufat i la música en directe agafaran el protagonisme amb la edició de la vetllada En Viu aquest dissabte al vespre. La novetat destacada és el fet que se celebrarà al capvespre, quan les notes musicals d’intèrprets locals i l’art del mestre vidrier Paco Ramos donaran entrada a la nit. Una altra novetat serà el tast de licor a la meitat de la vetllada, una iniciativa que anirà a càrrec de l’empresa local Licor del Druida, recentment premiada amb un dels guardons a la Internacionalització que atorga la Cambra de Comerç de Reus.

L’activitat En viu s’iniciarà a dos quarts de 7 de la tarda, moment en què música i vidre es fusionaran al forn del Museu. De les 7 a dos quarts de 8 es realitzarà el tast, i tot seguit continuarà l’elaboració vidre bufat amb la música en directe, amb una demostració especial i única a la part final. El dia següent, 17 de maig, al Museu i Forn del Vidre hi haurà jornada de portes obertes.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp