La Conca de Barberà serà la localització de la nova pel·lícula del director Marc Recha

A mitjans de desembre tindrà lloc la convocatòria de càsting destinat a persones que visquin a la comarca

Marc Recha, el reconegut director de pel·lícules com “Un dia perfecte per volar” (2015), “Petit Indi” (2009) o “Dies d’agost” (2006) ha triat la Conca de Barberà per a filmar la seva propera pel·lícula de ficció.

En una entrevista concedida a Ràdio Montblanc, la consellera de cultura de la Conca de Barberà, Sílvia Iturria, ens ha explicat que aquest projecte fa molt temps que s’està coent. El Consell Comarcal, Turisme i Cultura, han estat les parts implicades en aquest projecte cinematogràfic des de la pandèmia, i ara, dos anys més tard, és quan ha sortit a la llum:

Sílvia Iturria explica el valor d’aquest projecte cultural i artístic per la comarca

Càsting obert a la població de la Conca de Barberà

La companyia cinematogràfica Parallamps ha llençat una convocatòria de càsting destinat a persones de la comarca. En concret, els perfils que busquen són: homes invidents de totes les edats (de 15 a 80 anys), dones d’entre 20 i 80 anys, i nenes d’entre 6 i 10 anys, a qui els agradi cantar.

Sílvia Iturria ens ho ha explicat:

Marc Recha és un director de cinema de prestigi.

No es demana experiència prèvia. Per a participar-hi cal trucar o escriure un WhatsApp al telèfon
622861037 (Anna Cabiscol).

Els dies programats per a les sessions de càsting seran el 14, 15 i 16 de desembre, a l’Espluga de Francolí. El càsting consistirà en una entrevista breu davant de càmera.

Rodatge

Segons ens ha explicat Sílvia Iturria, el rodatge de la pel·lícula està previst que sigui durant els mesos de gener i febrer.

Càsting a la Conca de Barberà
Càsting a la Conca de Barberà
jakob-owens-so93GwxYr8s-unsplash
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on facebook