Josep Ardila

La Conca es concentra per donar suport a la resolució de ruptura

Un centenar de persones s'han concentrat a les portes de l'Ajuntament de Montblanc

Un centenar de persones s’han concentrat aquest dilluns al vespre a les portes de l’Ajuntament de Montblanc, cridats per l’Assemblea Nacional Catalana, per donar suport a la resolució de ruptura amb Espanya aprovada avui al Parlament de Catalunya amb els vots a favor de Junts pel Sí i la CUP. L’aprovació de la resolució ha coincidit amb el primer aniversari de la consulta celebrar el passat 9 de novembre.

A la concentració de Montblanc hi han participat regidors i regidores de diversos municipis de la Conca de Barberà, entre ells Montblanc, l’Espluga, Solivella, Sarral o Santa Coloma, entre d’altres. També hi ha participat el president del Consell Comarcal i ciutadans de Montblanc i altres municipis de la comarca.

El portaveu de l’ANC a la Conca, Enric Mercadé, ha defensat la resolució aprovada al Parlament i recalcat que “un any després del 9N la Conca continua donant suport als partits que lluiten per la independència de Catalunya”.

La regidora de la CUP, Laura Aluja, ha destacat durant el seu discurs la feina feta fins ara i ha volgut agraïr als membres de l’ANC “la seva lluita i feina incansable”. Per la seva banda, l’alcalde de Montblanc i vicepresident de l’AMI, Josep Andreu, ha instat als Ajuntaments de la Comarca ha celebrar plenaris “per estar al costat del Parlament de Catalunya per estar al costat de la declaració tant important i trascendental que s’ha aprovat avui”.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp