Arxiu

La Conca estrena noves rutes de transport públic

El 8 de maig es posen en marxa nous horaris entre Barberà i Montblanc i també amb Belltall

La Conca de Barberà estrenarà, el proper 8 de maig, noves rutes de transport públic a la comarca. Concretament, el Consell Comarcal posa en marxa una nova línia entre Barberà de la Conca i Montblanc i també amb Belltall

La ruta de Barberà estarà gestionada per l’empresa Taxi Joan Valls i tindrà dues sortides (una d’anada i una altra de tornada) els dimarts i els divendres. L’anada de dimarts serà a les 8 del matí i la tornada des de Montblanc a la 1 del migdia. Els divendres, la sortida des de Barberà serà a les 10 del matí i tornarà també a la 1 del migdia.

D’altra banda, també des del 8 de maig, la línia de transport comarcal de viatgers Belltall- Solivella – Blancafort – la Guàrdia dels Prats – Montblanc, modificarà els horaris del servei. L’empresa que prestarà l’expedició del mati i vespre serà Taxi Fabregat de Solivella

El municipi de Belltall gaudirà de dues expedicions diàries de dilluns a divendres feiners, prèvia demanda al telèfon 696 248 852 Taxi Fabregat.

La ruta es farà de dilluns a divendres, sortint de Belltall a les 6:50h del matí per arribar a Montblanc a les 7:20h. Els dimarts i els dijous també hi haurà servei a la tarda. Des de Montblanc, els dimarts i els dijous sortirà a la 1 del migdia, en període escolar de dilluns a divendres a les tres de la tarda i els dies feiners entre setmana també sortirà a les 7 del vespre.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp