Concactiva

La Conca i l’Alt Camp celebraran una trobada de joves amb empresaris

Es farà el proper divendres 28 d'octubre a Valls

El divendres 28 d’octubre es durà a terme la I Trobada intercormarcal de joves i empreses de la Conca de Barberà i l’Alt Camp, que porta per nom Cycling Work. La jornada està organitzada per les àrees de Joventut dels consells comarcals de l’Alt Camp i de la Conca de Barberà en col·laboració amb el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i es desenvoluparà de 9.30 a 14h a l’Hotel Class de Valls. El fòrum va dirigit a tots els joves del territori, preferentment als que estan inscrits al programa Garantia Juvenil. Aquesta trobada vol donar resposta a una demanda dels joves de les dues comarques que sol·liciten conèixer de primera mà les empreses del territori.

Durant el matí, sis empreses realitzaran un taller cadascuna, d’aproximadament una hora, a un grup determinat de joves. En aquestes “càpsules”, els gerents i tècnics de recursos humans de les empreses explicaran quins són els perfils demandats per cada sector, la formació i les competències que s’hi requereixen, així com els aspectes que més valoren en els processos de selecció. Les empreses participants en aquesta primera edició són: Lear Corporation (automoció); IKEA Distribució i FM Logístic Iberica S.L. (decoració de la llar i logística); Tallers Combi S.A. (metall i fabricació mecànica); Aromis (producció agrícola i emprenedoria); Sans i Amill S.A. (Indústries del disseny i metall) i Grup Bon Àrea (comerç i alimentació).

La jornada acabarà amb la ponència “La fórmula de l’èxit: una qüestió d’actitud” del formador i coach David Jorba, ideòleg del mètode “12 pilars de la intel·ligència emocional”. Els joves de la Conca de Barberà es podran desplaçar a Valls gratuïtament amb un autocar facilitat per l’organització de la Trobada.

Les àrees de joventut dels dos consells comarcals, pretenen donar continuïtat a aquesta trobada entre joves i empreses. La voluntat que es desenvolupi de forma anual i s’ubiqui alternativament a l’Alt Camp i a la Conca de Barberà. L’aforament d’aquesta primera edició està previst per a cent cinquanta joves.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp