CCCB

La Conca participa al ‘Benvinguts a Pagès’ aquest cap de setmana

Hi participen allotjaments, explotacion agrícoles i restaurants

La Conca de Barberà participa, aquest cap de setmana, en la jornada ‘Benvinguts a Pagès’, la gran festa del món rural de Catalunya. A la comarca 3 explotacions agrícoles obriran les seves portes als visitants, 5 allotjaments que faran ofertes especials, 3 restaurants que oferiran el menú Benvinguts a Pagès i 4 activitats complementàries.

Visitar un celler familiar de producció ecològica, conèixer el món de les abelles i la feina dels apicultors per a obtenir mel, visitar una explotació de productors ecològics de plantes aromàtiques i de safrà, tastar vins ecològics, fer un ull al passat per saber cap on va la nostra agricultura, el nostre menjar i el nostre futur, veure una destil·lació de vi en directe i conèixer el procés de la recol·lecció de la matèria primera al nostre hort de plantes aromàtiques per a l’elaboració de licors artesans són les coses que podran fer els visitants del Benvinguts a Pagès a la Conca de Barberà.

Benvinguts a Pagès té presència a les 42 comarques catalanes i és una oferta lúdica, turística i gastronòmica a l’entorn del producte i l’àmbit rural que ajuda a desestacionalitzar, a redistribuir el flux turístic de temporada i a descobrir i donar valor al món de la pagesia. La gran majoria dels sectors de l’alimentació hi tenen presència: granges de vedells, porcs i gallines, productors de làctics, cellers, apicultura, pescadors, horta, fruita, cultiu de plantes aromàtiques, molins d’oli, etc. És una iniciativa de la Generalitat de Catalunya, a través del Departament d’Agricultura, Pesca i Alimentació, de l’Agència Catalana de Turisme i de la Fundació Alícia, amb la col·laboració dels Consells Comarcals, Consorcis i Oficines de Turisme i nombroses entitats i associacions del sector.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp