Ràdio Montblanc

La Conca reivindica el paper de la dona a la societat en els actes del 8M

S'han fet lectures del manifest a l'Ajuntament de Montblanc i al Consell Comarcal

La Conca de Barberà ha commemorat aquest dijous el Dia Internacional de les Dones amb diversos actes reivindicatius. Al matí, l’Ajuntament de Montblanc ha convocat la lectura d’un manifest a les portes del consistori. A primera línia s’hi han col·locat moltes de les dones treballadores del consistori, que avui han participat d’una aturada per reivindicar els drets de les dones.

L’acte s’ha fet a la plaça Major de Montblanc i ha comptat amb l’assistència de desenes de persones. El manifest l’ha llegit la regidora de l’Ajuntament, Ariadna Ferrer.

Una estona més tard, a les 12 del migdia, el Consell Comarcal de la Conca de Barberà ha organitzat, per primera vegada, la lectura pública d’un manifest per commemorar el 8 de març. L’acte ha estat organitzat pel Servei d’Informació i Atenció a les Dones de la Conca de Barberà, el SIAD, i també ha comptat amb l’assistència de desenes de persones. L’acte l’ha presentat el conseller comarcal de benestar social, Magí Trullols i el manifest l’ha llegit la responsable del SIAD, Marta Ollé. Ella mateixa ha explicat, en declaracions als mitjans, que “era la primera vegada que des del Consell Comarcal hem convocat la lectura del manifest obert al públic i ha servit per posar un granet de sorra més en una jornada com la d’avui”.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp